Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gullabo Sportklubb Gullabo/Gullaboås Dam

Följ

Gullabo/Gullaboås Dam

Följ oss för uppdateringar
Följ
Gullabo Sportklubb
Fotboll
Gullabo/Gullaboås Dam
Damsjuan 2020

Match

Bodabruk GoIF

4 - 1
Bruksvallen
9 augusti 2020
17:00

G/G

Referat

Referat: Bodabruk GoIF - G/G

Ett fall framåt och bättre självförtroende...
Tänk er själv känslan av att förlorat premiären stort mot övermäktigt motstånd och sen en vecka senare spela match igen. Det var många tankar som for igenom mitt huvud, hur bra är vi?, orkar vi stå upp en hel match, hur har vi det med avbytare osv. Som tur var struntade spelarna vad jag gick och tänkte på.

Det var istället full rulle från start. Inga fingrar emellan utan rejäla tacklingar och hög press på motståndarna. Bodabruk ledde med två noll i halvtid efter två fina skott ifrån slottet när vi tappade positionerna lite. I halvlek pratade vi lite om hur rädda deras backlinje var för våra snabba spelare och att det måste vi utnyttja. Och efter 10 min i andra gör G/G ett fint mål efter att kommit runt på kanten och tryckt in en retur. Vilket vrål det blev. Galet.

Sedan lyckades Bodabruk kontra in ett tredje när vi chansade framåt och i slutminuterna ficke de en eniligt mig väldigt billig straff. Slutresultatet blev därmed 4 - 1 till hemmalaget. Det kändes surt precis när matchen var slut, men gänget var helt överens om att det var kul att spela fotboll i denna matchen. Vad mer kan man begära?

Nu laddar vi om inför hemmamatch mot Vissefjärda nästa helg med bara positiva känslor.
ricke

Andra möten i serien

sön 13 sep 2020, 17:00 G/G - Bodabruk GoIF 1 - 1